Het laatste nieuws over Mulder Bouwt

Lees hieronder het laatste nieuws van Mulder Bouwt. Ook kunt u ons volgen op Social Media, hier plaatsen we met regelmaat berichten. Klik rechts boven aan de pagina op een gewenst kanaal.Van bakspieker naar plattelandswoning13-10-2018

Afgelopen zomer zijn we gestart met de restauratie, uitbreiding en renovatie van een oude bakspieker naar plattelandswoning. De oude bakspieker staat op een boeren erf van Twickel en dateert uit de 18de eeuw. Vroeger werden in deze bakspieker broden gebakken voor de hele buurt. Daarnaast is het opstal een tijd onderkomen geweest voor varkens maar het werd de laatste tijd vooral gebruikt voor opslag.

Lees meer >

Van bestaande schuur naar woonhuis22-09-2018

In Hengelo zijn wij momenteel bezig met de bijzondere renovatie van een schuur naar woonhuis. Middels deze pagina houden wij de vorderingen bij. De tijdlijn gaat van boven naar beneden, van meest recent naar start bouw.

Lees meer >

Lang zult u wonen informatiemarkt01-09-2018

Op woensdag 19 september hebben wij bij het ROC van Twente in Hengelo samen met Installatiebedrijf Ten Dam op de 'Lang zult u wonen' informatiemarkt gestaan. Het was een geslaagde dag waarin we veel mensen hebben gesproken en kunnen informeren over de bouwkundige mogelijkheden om een woning levensloopbestendig(er) te maken.

Lees meer >

Bouwvak 201826-07-2018

Van 3 tot en met 26 augustus zijn wij drie weken gesloten in verband met vakantie. Maandag 27 augustus staan wij weer voor u klaar.

Lees meer >

Herstellen stormschades14-04-2018

Na de storm op 18 januari 2018 hebben wij veel aanvragen gehad voor het herstellen van schades. Door een goede planning en adequaat handelen hebben wij iedereen zo spoedig mogelijk geholpen.

Lees meer >

Fijne feestdagen!23-12-2017

In de kerstvakantie is ons bedrijf gesloten van 25 december tot en met 5 januari. Maandag 8 januari staan wij weer voor u klaar.

Lees meer >

Fijne vakantie!04-08-2017

Vanwege de bouwvak is ons bedrijf 3 weken gesloten, van 5 tot en met 27 augustus. Vanaf maandag 28 augustus staan wij weer voor u klaar.

Lees meer >

Release nieuwe website05-07-2017

Onze vernieuwde website staat online! Neem een kijkje en laat u inspireren.. Onder andere is er nu informatie te vinden over projectbouw met verschillende voorbeelden, ook hebben een bedrijfsfilm gemaakt. Ontwerp met dank aan all-in-media en teksten door Ellen te Riele.

Lees meer >