Het laatste nieuws over Mulder Bouwt

Lees hieronder het laatste nieuws van Mulder Bouwt. Ook kunt u ons volgen op Social Media, hier plaatsen we met regelmaat berichten. Klik rechts boven aan de pagina op een gewenst kanaal.Verbouwing Stichting Sheltersuit Enschede06-04-2019

Recentelijk hebben wij bij Stichting Sheltersuit in Enschede een deel van de verdiepingsvloer in hun atelier verlengd en verstevigd. In dit sociale atelier worden de zogenaamde Sheltersuits gemaakt.

Lees meer >

Nieuwe uitdaging, nieuw bouwen met hergebruikte materialen!09-03-2019

Wij zijn geselecteerd als bouwkundig aannemer voor het nieuw te bouwen kantoor en de werkplaats voor Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechnkiek in Borne. Daarnaast verhuizen de bedrijven TWW en Negam ook naar Borne. Het huidige reststoffencentrum blijft ook gevestigd in Borne.

Lees meer >

Van bakspieker naar plattelandswoning13-10-2018

Afgelopen zomer zijn we gestart met de restauratie, uitbreiding en renovatie van een oude bakspieker naar plattelandswoning. De oude bakspieker staat op een boeren erf van Twickel en dateert uit de 18de eeuw. Vroeger werden in deze bakspieker broden gebakken voor de hele buurt. Daarnaast is het opstal een tijd onderkomen geweest voor varkens maar het werd de laatste tijd vooral gebruikt voor opslag.

Lees meer >

Van bestaande schuur naar woonhuis22-09-2018

In Hengelo hebben wij deze bijzondere renovatie van een schuur naar woonhuis gerealiseerd. Op deze pagina staat een tijdlijn van de verschillende fasen in de bouw. De tijdlijn gaat van boven naar beneden, van meest recent naar start bouw. Foto's van het resultaat worden nog foto's gepubliceerd, dus houd onze pagina in de gaten.

Lees meer >

Lang zult u wonen informatiemarkt01-09-2018

Op woensdag 19 september hebben wij bij het ROC van Twente in Hengelo samen met Installatiebedrijf Ten Dam op de 'Lang zult u wonen' informatiemarkt gestaan. Het was een geslaagde dag waarin we veel mensen hebben gesproken en kunnen informeren over de bouwkundige mogelijkheden om een woning levensloopbestendig(er) te maken.

Lees meer >

Bouwvak 201826-07-2018

Van 3 tot en met 26 augustus zijn wij drie weken gesloten in verband met vakantie. Maandag 27 augustus staan wij weer voor u klaar.

Lees meer >

Herstellen stormschades14-04-2018

Na de storm op 18 januari 2018 hebben wij veel aanvragen gehad voor het herstellen van schades. Door een goede planning en adequaat handelen hebben wij iedereen zo spoedig mogelijk geholpen.

Lees meer >